Wednesday, July 5, 2017

Business Opportunity & Side Income : Free Trip to Korea

Hye All

It has been a while since my last post about business opportunity.

Here we go. To those of you who are looking for extra income as a part-timer, now is actually a good time for you to start. Let me tell you why for you to start in my Team.

1. Earn Additional Money as Side Income
Multiple source of income once you start the business with my team;
One from the net profit via selling products to customers .
Another from bonus from the company, direct to account - along with real and valid payslip.

2. High Demand Product
You dont have to worry, Shom's products are all high quality and we have a lot of testimonies from customers as evidence. It will be a piece of cake to sell products (provided u have the knowledge & good guidance)


3. Guidance & Training
I will personally coach you, either face to face or online. We can always connect, to learn & to improve upgrade knowledge.

4. Teamwork
If you havent heard of TDC - The Diamond Circle, let me tell you a bit about our team. We have very strong teamwork where we support one another. All artwork and testimonies with customers are shared among team members, making us a stronger team especially in social media.

5. Free Trip
Yes, SHOM offers free trips twice a year! This time around is SEOUL & NAMI ISLAND. my first qualified trip was to Seoul in 2013. It was a great experience and one of the best trip ever.
You too can! Start today and let us be a travel partner to Seoul.




Start TODAY. Do contact me to book for an appointment.
Click http://PBTopExpert.wasap.my to text me.

Xoxo
Ur Premium Beautiful Expert
(And ur future travel partner)

Monday, July 3, 2017

Selamat Hari Raya bersama Premium Beautiful

Assalamualaikum

Rasanya belum terlewat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya to all my friends & blog readers. Maaf zahir & batin sekiranya ade tersalah bahasa, tersasul bicara.

Semasa musim perayaan ini, ramai yang mengadu susah nak mengelak untuk makan macam2. Lebih2 lagi bila berkunjung ke rumah sanak saudara, mesti "terpaksa" makan lebih.

Sebenarnya ada cara untuk lebih "berhati-hati" waktu raya ni. Premium Beautiful Corset. Trust me. Bila dah pakai je, automatically badan akan masuk acuan, lebih confident, and confirm akan tercontrol food intake.

Tahun ni, Alhamdulillah, tahun yang ke-5 beraya dengan Premium Beautiful corset. Tak jadi masalah bila raya, badan tetap maintain. And tahun ni, geng TDC meriah beraya dgn PB corset. Al-maklumlah ada yang tahun pertama. Rasa confident menyarung baju raya tu, lain betul! Ok jom usha team TDC ber ootd raya kali ni.


Yours truly. Ahem!










So, uols yang takda lagi Premium Beautiful corset, tunggu apa lagi? Boleh contact me, as ur Premium Beautiful Expert to assist you to grab ur own size of PB corset. Satu investment yang berbaloi. Beli sekali, pakainya bertahun2. Yup, comes with FREE REPAIR for LIFE!

XOXO
Airin
Http://PBTopExpert.wasap.my
017-6511966

Tuesday, June 13, 2017

Selamatkan Hari Rayamu : Premium Beautiful Corset Testimonies & Promo Raya

Hye All!

Baru lagi tengok video Selamatkan Hari Rayamu dengan Premium Beautiful. Nak tergelak pun ada, sebab memang catchy betul video tu. But in reality, tu lah yg terjadi. Sebulan puasa dapat turun 3-4 kg. Tapi masa raya... Naik sampai 5-6 kg!



Hakikatnya pemakanan bila tak jaga, memang boleh effect pada badan kita. Of coursela nak cantik kan, tapi sebenarnya paling penting, nak sihat..


Ni antara snapshots from the video. Ada yang pakai baju cantik, rtw designers, tapi tak kemas bila pakai.
Sempena Promosi Premium Beautiful Raya ni, our team dapat banyak testimonies dari current  real customers.
Nampak berbeza sangat kan? Gambar ni bukan edit, but real testimony. Bentuk badan lebih kemas kan?


Ramai yang cakap kalau badan besar, susah nak turun. Sebenarnya boleh. Premium Beautiful ni boleh fit up size lebih dari 100 kg. Even kalau terlebih standard size, boleh tempah customize ikut size client. 
Sejak pakai Premium Beautiful corset, sakit belakang pun makin berkurangan. Sebab pemakaian corset PB boleh improve posture badan. Automatically bila pakai corset PB dgn size yang betul, badan akan duduk straight. 
Eh siapa tak suka dapat pakai baju lama balik,kan? Turun 2 sizes, of course lah happy



Bila pakai PB corset, badan mcm masuk dalam acuan. Takdalah lemak "berlari" ke sana sini kan? So shape lebih cantik & kemas, takda lagi spare tyre tau.


Akak ni excited nak pakai Premium Beautiful corset sebab perut makin buncit sejak anak 3 orang. Once pakai je, terus hilang perut buncit.


Immediate shaping! Sempat lagi nak dapatkan Premium Beautiful corset & nampak cantik dengan rtw raya.


Untuk yang mencari side income nak raya ni, last month utk dapatkan Bonus Raya pertama RM5,000. Nak tahu mcmn? Boleh text me k.
Last month untuk grab rebate & discount up to RM600, cepat2 contact me to set ur fitting date. Oh, dont worry free fitting for my beloved client!

Xoxo
Ur Premium Beautiful Expert
Airin Diana
017-6511966
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...