Tuesday, August 9, 2016

Premium Beautiful Corset Serendah RM98 Sebulan

Eh? Betul ke Premium Beautiful Corset murah serendah RM98 sebulan?

Mesti ada yang wonder kan? Ye betul tu, kawan-kawan sekalian. Tak tipu tau.

Alhamdulillah, dengan kemudahan AEON sekarang, semua pun mampu untuk pakai Premium Beautiful corset.

Serendah RM98* sebulan up to 36 bulan. Bayangkan yang dah lama mengidam nak pakai corset terhebat di pasaran ni, nak kumpul duit, lama benor katanya.  Apa kata cuba apply AEON Credit ni? senang sangat. Monthly cuma bayar RM98 je. Kalau sekali keluar berjalan pun, RM98 ni kejap je habis nya kan?

And GOOD NEWS : Dengan setiap pembelian melalui AEON, layak dapat REBATE RM150 per set and bonus!! maknanye, monthly payment boleh cover 2 bulan lebih. syok kann?? Tapi take note tau, rebate ni limited time. Jadi kena cepat2 apply okay!

Now, nak tahu cara nak apply? Simple, Follow Step2 di bawah ye :

Step 1 : Sediakan supporting documents Slip Gaji 3 bulan, Copy IC & front page bank statement (utk verify nama & bank account number)

Step 2 : Contact me, your Premium Beautiful Expert 017-6511966

Step 3 : I will pass to you AEON form to sign.

Step 4 : Tunggu call untuk AEON confirmation & verification

Step 5 : Fitting time!!

Senang kan??

So tunggu ape lagi?

Jom buang lelemak berlebihan itu dengan Premium Beautiful

*t&c apply

xoxo,
Airin

Friday, July 29, 2016

Set Berpantang Maharani

Hye all!

Harini nak share about Maharani sebagai Set Berpantang ibu2.

Untuk pengetahuan semua, banyak sebenarnya kebaikan Maharani, mainly untuk mommies.

Here are compilation kelebihan & kebaikan Maharani :
Antaranya untuk menyelesaikan masalah keputihan & senggugut. Baik jugak untuk yang ada masalah period tak menentu.

Kalau nak tahu, zaman mak2 kita dulu, dah ada dah Maharani ni. Siap boleh naikkan seri muka + nampak awet muda tau. Ada customer yg bagi feedback, bahagian breast lebih mantap 🙈

See. Ada untuk amalan semasa berpantang. Boleh jugak pebanyakkan susu ibu. Paling penting Maharani ni tiada chemical. All natural.

Antara main ingredient Maharani ialah Ayam hitam.
Untuk ibu2 yang dalam pantang, i have special package for you.

Selain dari bagi discount, i will also provide cara2 makan Maharani yang betul semasa dalam pantang.

Cepat2 text ye. Sebab Maharani ni HOT PRODUCT. Slalu je out of stock.

Oh yeah, fyi, harga sekotak only RM98. Satu kotak ade 6 balls, dalam tu ada 50 biji per balls. Sesuai untuk sebulan supply.

How to order? Text me 017-6511966 kay

Xoxo
Airin

Wednesday, July 13, 2016

TIPS Makeup Kekal Lebih Lama

Hye All

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin semua.

Bila musim perayaan ni, sepanjang kita keluar beraya rumah sanak saudara, mesti nak kelihatan cantik menawan sepanjang hari kan? Jadi, harini airin nak kongsi tips supaya makeup kekal lebih lama. Enjoy your reading!

tips makeup kekal lebih lama


Pernahkah anda terfikir bagaimanakah selebriti-selebriti wanita dapat mengekalkan makeup mereka untuk tempoh yang panjang? Satu lagi contoh adalah bagi pengantin perempuan yang seharian mengenakan makeup. Ya, tentu sekali kerana mereka menggunakan khidmat jurusolek profesional atau makeup artist, tetapi apakah makeup tips & tricks yang juga boleh kita ikuti untuk mendapatkan hasil solekan yang kekal lama ini? Let’s check this out :
1. Pertama sekali adalah dengan menggunakan produk kosmetik yang berkualiti dan dipercayai ramai. Jika anda ingin mendapatkan hasil solekan seperti jurusolek profesional, gunakan juga produk yang digunakan oleh mereka.
2. Untuk asas makeup, gunakan foundation yang berasaskan air sebelum anda menyapu bedak asas untuk hasil yang tidak berminyak dan tentu sekali, tahan lebih lama.
3. Sama juga untuk solekan pada mata, gunakan eyeshadow yang berwarna lebih lembut sebagai asas sebelum anda menyapu eyeshadow yang lebih gelap.
tips makeup tahan lama
4. Gunakan eyeliner dan mascara waterproof. Sebelum anda menggunakan mascara, gunakan eye lash curler terlebih dahulu. Dan rahsia untuk hasil bulu mata yang lentik lebih lama adalah dengan memanaskan eye lash curler tersebut menggunakan hair dryer sebelum menggunakannya pada bulu mata.
 
5. Bagi solekan bibir, gunakan skrub bibir terlebih dahulu, kemudian sapukan lip balm sebelum anda menyapu lipstick. Sapukan bedak dengan tipis selepas sapuan lipstick yang pertama dan kemudian sapukan lipstick sekali lagi.
 
Selamat mencuba!
xoxo,
Airin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...