Tuesday, January 10, 2017

Ada Apa Dengan Premium Beautiful Corset?


Azam tahun 2017 dah ada?
Ramai tahun ni i tengok berazam untuk gaya hidup lebih sihat, nak banyakkan activity exercise & paling ramai skali nak turunkan berat badan.

Dah tahu cara paling mudah & tidak stress utk turunkan berat badan dan bertambah sihat & fit?

I ada 3 je tips untuk share dgn uols :

1. Jaga Makan - untuk yang baru nak bermula diet, jangan buat mengejut sampai skip meal. Salah tu. Nanti body reacts differently.. Instead of nak turunberat, jadi bertambah plak. Paling penting, amik makanan sihat secara moderate. Cukup2 jgn sampai penuh perut.

2. Exercise regularly - tak perlulah daily. 2-3 kali seminggu dah cukup. Any exercise will do as long as u pump ur heart & keep ur body moving.

3. Pakai Premium Beautiful corset - seriously, dah 4 tahun pakai, memang berbaloi.

Ok, jom baca ada apa dengan Premium Beautiful Corset ni ye?

✔ ONE STOP CENTRE – Korset yang direka khas 70% Kesihatan + 30% Kecantikan = 100% Keyakinan.
Pakai consistently, memang boleh turun lebih dari 2 size!

Hot momma ni dah 9 tahun pakai PB, badan lebih langsing

✔ SATU korset untuk SEMUA masalah wanita. Size berbeza mengikut bentuk badan. Jadi kena ukur dulu ya.

✔ Teknologi FAR INFRARED RAYS (FIR) yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabrik korset biasa.

✔ Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS yang hanya akan diperolehi oleh produk atau perkhidmatan yang sangat tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

✔ Diiktiraf PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.
Proven testimony untuk yang ada sakit belakang

✔ LIFETIME WARRANTY – Servis pembaikan adalah PERCUMA & NO HIDDEN CHARGE.

✔ KUASA REGANGAN dalam semua hala. Dapat diregang secara 360ยบ mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
Boleh exercise dengan memakai full premium beautiful corset. Kuasa regangan 360°
Okay, dah tahu kebaikan corset, why not share with others?

*ADA APA DENGAN BISNES PREMIUM BEAUTIFUL?*

Side Income & Ganda Income 4 – 5 Angka Sebulan

✔ Tabung Kereta Minimum RM1K sebulan

✔ Tabung Pendidikan Anak

✔ Melancong Ke Luar Negara 2 Kali Setahun secara PERCUMA

✔ Bisnes Yang Boleh Diwarisi Anak

✔ Bisnes Secara Online & Offline

✔ Financial & Time Freedom

Just by sharing the benefits of Premium Beautiful corset & help others who need it.

Pencarian New Protege bermula. Berminat???

Do text me today 017-6511966

Those who started this month, entitle for bonus and rebate up to RM5,000!

Wait no more.

Xoxo
Airin
Ur premium beautiful expert

Wednesday, January 4, 2017

Lissa Goes To School : Standard Two Day One

Hye all!

Has been pretty occupied lately with school preparation for Lissa Maisarah (and Hanie Myazara).
So back to school, how was the first day yesterday? To mommies with first kid going to school must be very nervous and nervewrecking to let your kid alone and survived.
Lissa first day of school Std 1 last year
I remembered the first day sending Lissa to Standard One last year. Since it was a school quite far from our house, she knows no one in her class. It was totally a new experience. Most of her kiddie's friends went to different school instead.
I remembered first few days we stalked her from far at canteen (even her Maksu got involved being a spy!), she survived alone!
Survived! Makan sorang2 pun x heran.
But now, going to Standard Two, she already makes lots of friends. Alhamdulillah. And sending her off just to look at where's the classroom and thats it. Off we go after that.
She sat next to her bff
 In the afternoon, i signed her up for Kafa school. This is the first year she joins sekolah agama. Hope she wont be too tired.
Making new friends already.

As for Hanie Myazara, she's already in 6 years kindie. Time flies!!

Done sending off kids to school. Time for #ootd. LOL!

So what's your story for first day school?

Xoxo
Airin

Wednesday, December 28, 2016

Premium Beautiful Stories : Motherhood

Good morning all!

Today i'd like to share with you 2 short stories of mom of two & mom of three.


|MOM OF TWO|
Masa zaman anak dara dulu, ingat lagi makcik2 pernah tegur, ko sekarang memang la kurus. Nanti dah beranak, tengokla badan mengembang mcmn.
Scary? Of course la kan. Tapi takkan nak menidakkan naluri untuk menjadi seorang ibu sebab tak nak gemuk?
Alhamdulillah, dengan memakai Premium Beautiful corset, takda masalah untuk kami beranak pinak dan mengekalkan badan seperti zaman before berkahwin.
Myth busted!


|MOM OF THREE|
Dulu masa mom of two, super gems. Siap baju size XL pun ketat sendat. Now after jadi mom of three, berpantang dengan Premium Beautiful corset, she no longer has low self-esteem. She now gain her confidence and of course a healthier person.

Yup, tinggal 3 hari saja lagi untuk grab discount berganda2!!

Dont forget to text me 017-6511966
And u'll get FREE FITTING + DELIVERY; FREE PB HAND WASH DETERGENT; and FREE 1 PACK OF PANTYLINER BIOSELEZA.

xoxo,
Airin
Your Premium Beautiful Expert
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...